Bedroom Sofia

Press > Bedroom Sofia
Year: 2010

Идеалният клуб проект и снимки - Красимир Капитанов, текст - Лидия Манолова

Когато npoeкmupaш места, в кoumo хората се забавляват, общуват, създават си спомени, заличават ги, със сигурност имаш идея как точно да се случи това. Не очакваме от дизайнера Красимир Капитанов да ни каже кой е идеалният клуб - знаем, че е достатъчно да те накара да се върнеш. Не посягам към гарантиран успех - известна лампа, маса или стол, да ги сложа и да разчитам да оправят нещата. В последните три проекта няма нито 1 кв.м латекс от магазина, нито един самоцелен дизайнерски продукт. Защото те не могат да решат принципни проблеми в интериора. Няма как модерните обувки да ти оправят проблема с наднорменото тегло!"

Новата атмосфера в Bedroom Sofia - в разпознаваемия стил на брaнда Bedroom, наложен от дизайнера в заведенията в Слънчев бряг и Пловдив. Трудната геометрия на пространството е одухотворена с пестеливи детайли и излъчва финес и романтика. ПО ТРУДНИЯ ПЪТ "Правейки дизайн, във всеки момент трябва да изразяваш себе си и да си честен с околните. Харчат се стотици хиляди лева и най-голямото удоволствие е, когато минеш по трудния път, клиентът, който ти се е доверил, да каже: „Заслужаваше си, сега, ако трябва, пак ще го направя по този начин... "